Nu geopend!

Onderhoud en herstellingen van motoren

In onze moderne werkplaats met 6 bruggen, staat een gedreven team van mechaniekers met massa’s ervaring voor je klaar. Wij omringen je tweewieler met de grootste zorgen.

Om onderhoud en reparaties uit te voeren, hanteren wij altijd een afspraaksysteem. Indien het gaat om kleine onderhoudstaken, is het mogelijk om te wachten terwijl je een gratis kopje koffie krijgt aangeboden.

Naast onze eigen merken kan je ook voor Yamaha bij ons terecht voor onderhoud/herstellingen.

Steeds op afspraak

Voor onderhoud en herstellingen van motoren werken we altijd op afspraak. Deze plan je best op voorhand met ons in via mail of telefoon!

Snelle levering van motoronderdelen

Service onderdelen van Honda, Kawasaki, Suzuki en SYM krijgen we dagelijks geleverd zodat we je de beste en snelste service kunnen geven. Daarnaast hebben we ook bijna dagelijks leveringen van quasi alle grote leveranciers in de motorsector.

Jarenlange ervaring in eigen werkplaats

Een team van gedreven en ervaren techniekers beschikt staat voor je klaar in onze eigen werkplaats. Door dag in, dag uit te werken met verschillende merken en modellen beschikken we dan over een brede expertise, waardoor je moto steeds in goede handen is.

We begrijpen hoe belangrijk jouw moto of scooter voor je is. Daarom kan je bij Serneels Bikes Westerlo terecht voor zowel preventief onderhoud als reparatie. Steeds met de beste zorgen en met het oog op veiligheid en betrouwbaarhei

Gratis vervangmotor tijdens herstellingen

Moet je motor bij ons blijven, kan je - onder bepaalde voorwaarden - gebruik maken van een gratis vervangmotor. Gelieve daarom altijd tijdig te reserveren!