Momenteel gesloten

Jouw volgende motor staat bij Serneels Bikes

Al bijna 20 jaar is Serneels Bikes de place to be voor elke motorliefhebber. Met een uitgebreid aanbod van de meest toonaangevende merken, staat Serneels Bikes garant voor het vinden van jouw droommotor.  Ons team ontvangt je in de showroom in Westerlo waar zo goed als alle modellen aanwezig zijn.

Van Tom Serneels naar Serneels Bikes: een beetje geschiedenis

2004 Tom Serneels start in bijberoep met een kleine onderneming, vanuit een garagebox in Ramsel met de verkoop van tweedehandsmoto's. Als snel blijkt dit te klein en verhuist hij naar een grotere locatie.

2006 De zaak groeit waardoor het voor Tom een fulltime bezigheid wordt. Het nieuwe pand aan de Olenseweg wordt in gebruik genomen en Tom start als officieel dealer van Suzuki en SYM. 

2011 Moto’s Tom Serneels start ook met het japanse premium merk Kawasaki wat snel een groot succes wordt.

2017 Na twee uitbreidingen is het nodig om opnieuw te verhuizen, nu naar de huidige locatie in Westerlo, Olenseweg 125b. Kwaliteit, duidelijke communicatie en een doorgedreven klantenservice zorgen ervoor dat Moto’s Tom Serneels uitgroeit tot één van de grootste motorzaken in België. 

2018 Er wordt een 2de vennootschap opgericht zodat er ook kan gestart worden als officiële Honda dealer voor de streek.

2023 Een volgende stap in de groei van het bedrijf; de tweede zaak in Zonhoven is een feit door de overname van Motorhuis Erckens. Hierdoor zal ook de Limburgse markt kennismaken met Serneels Bikes. 

De beste service voor jouw motor!

Bij Serneels Bikes dragen we kwaliteit en service hoog in het vaandel. We zien er dan ook op toe dat elke klant tevreden naar huis gaat na een aankoop of onderhoud. 

Ons team krijgt regelmatig opleidingen om zo steeds te kunnen blijven voldoen aan de evoluties in de markt.